17th Nov 2008

 1. Sign in
  1. El Caixa Penedès Patí Vilafranca i el Patín Coruña van jugar un partit molt avorrit corresponen a la setena jornada de lliga de la Primera Divisió Nacional.

   El partit va començar amb un Vilafranca que volia dominar el partit, però que no podia, ja que es va encomanar del joc dels gallecs. Ja que practicava un joc lent, especulatiu i avorrit, on el primer xut de tot l’encontre va arribar en el minut 9 de partit per part dels visitants, però aquest no va fructificar, ja que Roger Torelló va estar segur sota els pals. Poc a poc semblava que els de la capital de l’Alt Penedès prenien el ritme del joc i disposaven de diverses jugades clares per obrir el marcador, així ho van intentar Juli Anguita, Jordi Raventós i Pol Carulla, però cap bola va superar el porter gallec Martín Barros. En una jugada que no semblava tenir cap perill, Pablo Togores va avisar a manca de sis minuts per l’acabament de la primera part als vilafranquins, estavellant el seu fort xut al travesser de la porteria vilafranquina, aquest xut va començar a posar nerviosos els aficionats vilafranquins que veien que el seu equip no podia superar un dels cuers de la classificació. El dos equips van gaudir d’alguna que altre més ocasió però cap va entrar, essent el resultat d’empat a zero el que reflectia el marcador a la mitja part.

   La segona part va començar com la primera, joc lent i avorrit per part d’ambdós equips. La primer oportunitat de moure el marcador va ser pels vilafranquins al minut 2 de la represa, ja que Juli Anguita va tenir la possibilitat de fer el primer gol local en el llançament d’un clar penal, però el seu xut va sortir fregant el pal de la porteria corunyesa. Però quan s’havien disputat deu minuts de la segona part, els que van obrir el marcador van ser els gallecs, els quals van robar una bola al mig de la pista, i Pablo Togores es va presentar sol davant de Roger Torelló, el qual no va poder fer res per aturar el fort xut. El nerviosisme es va apoderar de la poliesportiva vilafranquina que veia com el seu equip no aixecava el cap, però tres minuts després d’aquest gol, el jove jugador vilafranquí Òscar Martínez establia l’empat en el marcador amb un gol de vaselina que va sobrepassar el porter gallec. Amb l’empat el partit tornava a començar i els 3 punts podien caure cap a les dues bandes. Però era el Vilafranca el que buscava el gol amb més intensitat, ja va disposar de clares ocasions per avançar-se en el marcador i fins hi tot Juli Anguita a manca de 4 minuts per l’acabament va xutar una bola a la base del pal de la porteria defensada per Martín Barros. La bola no volia entrar de cap manera en cap porteria, ja que el Patín Coruña va disposar d’una clara ocasió per desnivellar el marcador, però un encertat Torelló va aturar el xut. Quedaven tan sols 2 minuts i el partit semblava que acabaria amb el repartiment de punts, però a manca d’un minut i mig un clar penal fet sobre Òscar Martínez era materialitzat pel jugador igualadí del Vilafranca Jordi Raventós, quan tot el pavelló ja celebrava el gol, els àrbitres van anul•lar-lo perquè segons el seu criteri el jugador vilafranquí havia aixecat l’estic per sobre de la porteria gallega, aquesta acció va ser molt protestada per tots els aficionats vilafranquins. Ara si cada vegada es veia més clar que el partit acabava amb l’empat a un, però en el món de l’hoquei, fins que no acaba el temps no es pot donar res per perdut. Qudaven 10 segons i el Vilafranca disposava d’una última jugada, Jordi Raventós controlava la bola i va passar per darrera de la porteria gallega, i va entrar dins l’àrea visitant, el seu xut no va fructificar, però el rebuig el va aprofitar Juli Anguita per establir el 2-1 final sobre la botzina final, doncs només quedaven 0,01 segons. Val a dir que aquest gol va ser molt protestat pels gallecs, ja que demanaven falta sobre el seu porter, però els àrbitres no ho van pas considerar així i el partit es va acabar, amb els 3 punts quedant-se a Vilafranca.

More from eskamot_blau

 1. 23eskamot_blau
 2. 30eskamot_blau
 3. 24eskamot_blau
 4. 10eskamot_blau
 5. 5eskamot_blau
 6. 4eskamot_blau
 7. 29eskamot_blau
 8. 27eskamot_blau
 9. 20eskamot_blau
 10. 15eskamot_blau
 11. 12eskamot_blau
 12. 6eskamot_blau
 13. 3eskamot_blau
 14. 20eskamot_blau