19th Sep 2010

 1. Sign in
  1. El Barça Sorli Discau ha obtingut un valuós triomf a la pista del Roncato Patí Vic en l’anada de la Supercopa. Els de Ferran Pujalte, per tant, agafen un important avantatge de cara al duel de tornada al Palau de diumenge vinent.   Ha estat un partit intens, com sempre que s’enfronten els que, ara per ara, són els dos millors equips de l’OK Lliga. El conjunt blaugrana ha començat per sota en el marcador, però, en un partit molt seriós, ha aconseguit capgirar el resultat i s'ha endut una renda molt important de cara a la tornada.

   El partit ha començat amb intercanvi de cops. Els locals han disposat d’un penal al primer minut, però Aitor Egurrola l’ha aturat amb el peu. Un preludi del que vindria després, ja que el porter blaugrana ha estat immens durant els 50 minuts i ha esdevingut tot un malson per als viguetans.

   En un ambient calent, el Roncato Patí Vic ha estat el primer a marcar. Carbó ha transformat un penal i ha avançat els locals, però, tot just ha servit de centre, el Barça ha aconseguit la igualada, també des del punt de penal. Reinaldo García no ha perdonat davant Freixas i ha establert la igualada.

More from hoquei_patins

 1. 12hoquei_patins
 2. 14hoquei_patins
 3. 21hoquei_patins
 4. 17hoquei_patins
 5. 21hoquei_patins
 6. 20hoquei_patins
 7. 9hoquei_patins
 8. 3hoquei_patins
 9. 1hoquei_patins
 10. 28hoquei_patins
 11. 30hoquei_patins