2nd Sep 2009

 1. Sign in
  1. Doncs sisi, avui fa 16 anyets que va neixer aquesta nena tant bunica d'aquí! I apart d'aprofitar aquesta actualització per a felicitar-te per un altre medi, també l'aprofitaré per dir-te tot allò que m'agradaria que sabessis, i si ja ho saps doncs !perfecte!, ja que la meva manera d'expresar-me avegades pot semblar confusa x)
   Jo no puc ficar-te un text de 10000000000 etc. de paraules com el que et farà de ben segur la barbara (quantes te'n quedem B?) però si que l'intentaré fer amb el mateix sentiment i amb les mateixes ganes perquè de veritat t'ho dic que t'ho mereixes;
   Recordo els primers dies que vaig començar a anar amb vatres; Segurament tú també et vas donar compte de que hi havia una mena de "tensió", i de veritat que jo entenc aquesta tensio. Era nova, venia d'una altra colla i en canvi vosaltres sempre havieu estat juntes, i entenc que potser no hos feia massa gràcia. Però just per això vaig poder veure que ereu unes persones fantàstiques i que no m'havia equivocat amb vosaltres; Van anar passant els dies i a poc a poc la tensió aquella del principi va anar desapareixent. Si que a vegades encara en quedava algun rastre i ens enfadavem sovint, però d'alguna manera sempre tornavem a estar be. Recordo que hi havia tardes que ens tocaba pujar a nosaltres dos soles pel passeig i gairebé no ens parlavem! tu també ho vas notar?
   I ara? Ara tot això a desaparegut! i m'encanta! Ara es quan més puc disfrutar de tu, de la teva confiansa i la teva companyia, de les teves ganes de festa i de passartu be, de la màgia del teu somriure..!
   Sí, són pocs moments comparats amb els que ens queda per viure, però els suficients per tenir clar que mai em penso separar de tú. Les dos tenim un caràcter fort, i per això avegades potser ens enfrontem, però tu saps que jo t'estimo igual o més, i que això només servis per enfortir una mica més aquesta amistat que espero que duri molmol i mol de temps!
   Gràcies per Italia, Alemanya, Pobla, una mica de Suissa, Piscina, Lago, Passeig, Asto, Festes..gràcies per volguer compartir aquets instants amb jo:)

   I ara només em queda dirte que acabis de disfrutar al màxim el teu dia, que preparat per dissabte del teu cumple per armar una de ben bona i que formes part d'una de les persones més importants de la meva vida!

   Moltes felicitats peque!(L)
   16;16;16;16;!


   *momentos de tu vida, dejando atràs lo que pasó..! (M.L.!

More from xx_lydiiaa_xx

 1. 17xx_lydiiaa_xx
 2. 22xx_lydiiaa_xx
 3. 15xx_lydiiaa_xx
 4. 11xx_lydiiaa_xx
 5. 8xx_lydiiaa_xx
 6. 3xx_lydiiaa_xx
 7. 28xx_lydiiaa_xx
 8. 25xx_lydiiaa_xx
 9. 21xx_lydiiaa_xx
 10. 18xx_lydiiaa_xx
 11. 15xx_lydiiaa_xx
 12. 13xx_lydiiaa_xx